Nyheter

Vi tävlar i Vikingacupen klass Midi Gunhild söndagen den 2 juni på Lidingö. Ett lag i tumbling, ett i trampett och två i fristående. Förträningen börjar kl 8 och tävlingen är slut ca kl 12.

Tack för fint publikstöd på Mini-DM, vi är jättenöjda med att vi kunde vara med redan i år, tjejerna var yngst av alla och presterade på topp. Nästa år har vi högre svårighet och högre volter!

————-

God jul! Tack för den här terminen. Nu tar vi jullov från de vanliga träningarna, men ses på dagläger lör-sön 29-30 december kl 10-15. Vi vill att alla gör hemmastyrkan minst fem gånger under jullovet, gärna mer förstås.

Välkomna till höstterminen 2012! Vi övergår nu från att vara en förberedande tävlingsgrupp till att vara en mini-tävlingsgrupp. Vi byter därför namn från FTF0405 till Mini 4 (eftersom det finns fyra mini-grupper i föreningen och vi är den yngsta och nyaste). Våra träningstider kommer vara torsdagar 17-19.30 och söndagar 16.00-19.00 med start den 23 augusti. Ingen träning söndagen den 26 augusti, då hallen är uthyrd.

Här kommer äntligen lappen för hemmastyrkan. Skriv ut denna och fyll i minst en gång i veckan. När lappen är full lämnar ni den till någon av oss ledare.
Hemmastyrka

Den 4 februari tävlade vi för andra gången. Mini UT var lite svårare än vår första tävling och det var utbildade domare som dömde. Vi fick poäng enligt det nya poängsystemet där man tydligare kan se vad vi gjorde bra och vad vi behöver träna mer på.

I fristående kom vi på fjärde plats och det är vi stolta över eftersom vi aldrig tävlat i den grenen tidigare. Vi hade bara ett par veckor på oss att få klart programmet och träna in alla olika formationer. Med vår poäng fick vi veta att vårt friståendeprogram är bra och att vi utförde det bra. Däremot behöver vi öva mer på svårigheterna som piruetter och vågrörelser. Det ska vi göra ;)

Mattan var jättefin och hoppen var också fina. Men vi  hade några missar som gav oss avdrag. Vi hade inte riktigt hoppats på medalj utan ville mest prova på tävlingen. Många andra lag var äldre än oss så vi kommer tillbaka nästa år och då satsar vi på en placering. Vi hade en jätterolig dag och vi vi ledare är verkligen stolta över tjejerna.

http://www.youtube.com/watch?v=WXgtQ9syXSY

Nu är han äntligen här! Vincent kom till världen en halvtimme innan kalle anka på julafton. Vår lilla tomtenisse vägde 3605g och var 51cm lång. Vi kommer och hälsar på när vi hunnit lära känna varandra lite mera. Jag längtar till gymnastiken och alla goa tjejer! Kramar Anna

—————————————————-

Julstyrka 2011

—————————————————-

FriståendeFTF0405

—————————————————-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>