Träning den 6 maj 2012

Dags för söndagsträning! Vi hade en mycket ung besökare, Selma, 7 veckor. Eftersom hon sov hela träningen kunde mamma Marie träna tjejerna hela passet, jättekul! De tjejer som ska tävla i fristående på Vikinga-cupen (=de som inte tävlade i fristående på Mini-UT) började med nästan en timmes friståendeträning. De andra tjejerna hade löpskolning och tränade styrka – sådana övningar som finns med i JG-kampen som går i juni. Brutalbänk och chins i barren var svårt! Det får vi öva på fler gånger.

Efter lite dricka och frukt fortsatte vi med en handvoltsbana. Handvolterna börjar bli riktigt bra nu och flera klarar det själva på tumblinget, jättebra! Att få ihop benen samlade tidigt i handvolten är svårt, det får vi jobba vidare på. Efter påfyllning med mer dricka och frukt tränade vi frivolt och pikvolt på trampett och rondat-flickis. Även  här går det framåt och allt fler klarar frivolt och rondat-flickis själva, och alla kör riktigt bra. Vi tränade också på överslag, där farten finns på plats, kul! Efter lite filmande (missa inte!) var tjejerna helt slut, svettiga avslutade vi med lite stretch.

Starke Adolf gick till Elina, som kämpat hårt hela träningen, var fokuserad både i friståendet och redskapsträningen och klarade handvolt för första gången och fick plinga. Tack för en jättekul träning!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>