Järfälla Trupp Cup 12 november 2011

Äntligen var det dags för första tävlingen! Järfälla Trupp Cup i Jakobsbergs Sporthall, klass Mini, för flickor 6-9 år. Eftersom vi är 6-7 år hörde vi till de allra yngsta av de tio lagen. Efter förträning och matsäcksätande var det dags för första framträdandet inför publik – defileringen! Många var pirriga i de nya JG-overallerna, men några kommenterade att läktaren inte var helt proppfull, så då var det inte så farligt. Sedan var det dags att tävla, först i matta. Tjejerna gjorde en strålande insats utan större missar och vi kunde ladda om inför hoppen. Överslagen till liggande gick superbra och även ljushoppen var godkända. Mycket nöjda och stolta kunde vi nu bara invänta prisutdelningen. Vi hade inte sett så mycket av de andra lagen och hade svårt att veta hur långt det skulle räcka. Bara medaljörerna skulle ropas upp, alla andra kom på delad fjärde plats. Vi satt i en stor ring tillsammans med det andra JG-laget, Humlorna, och höll tummarna. Så kom resultatet – på bronsplats, på 17,25 poäng – Järfällagymnasterna FT0405! Oj vad glada vi blev! Jättekul också att Humlorna tog silvret, med 0,07 p mer än vi! Det var små marginaler även upp till guldlaget (Trollbäcken, grattis!) så vi ska vara jättenöjda! Båda lagen som kom före oss är dessutom äldre (Humlorna 03 och Trollbäcken 01-03) så vi ska verkligen vara stolta! Hurra! Hoppas alla firade ordentligt när ni kom hem. Visst är det kul att tävla?

Här finns film!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>