Träningen den 10 mars 2013

Tjejerna är verkligen laddade att köra svårt och snyggt nu, det är så roligt på träningarna! Vi startade träningen med en hel radda olika parstyrke-övningar, kul när man samarbetar med en kompis och samtidigt blir stark! Det var kö till det längsta repet, många ville kunna klättra extra högt upp… Sedan delade vi upp oss i tre grupper. En grupp tränade volter och överslag på trampetten, en grupp tränade flickis, flickis-flickis och flickis-salto på tumbling och en grupp tränade trampolin.

När alla fått köra alla stationerna och haft fruktpaus laddade vi för strömträning på tumbling. Tjejerna var taggade till tusen. Första varvet vi ska köra på Mini-DM, rondat-flickis, såg riktigt bra ut, många kör själva säkert och snyggt. Andra varvet, flickis-flickis och eventuellt flickis-salto, såg också bra ut, vore kul om det kunde bli någon salto på tävlingen. Tredje varvet, pikvolt, såg mycket stabilare ut än vid förra inventeringen, jättekul att se! Hela fem tjejer provade också pikvolt-handvolt för första gången. De hann bara köra två gånger, men redan andra varvet körde alla riktigt bra (med pass), skoj!

Glada, taggade, träningsvilliga tjejer, vilket härligt gäng!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>