Läger 16-17 februari 2013

Vilket roligt läger vi har haft den här helgen! Själv kom jag först klockan fem igår och då verkade jag ha missat en hel del bra träning under dagen. Jag kom lagom till en ruskigt fin tacomiddag och fick under den höra hur duktiga tjejerna hade varit. De berättade stolta att de kört superfina överslag och några hade kört rondat-flickis-salto. Jessica och Jenny instämde i att det hade varit en kanonlördag och att tjejerna kört järnet.

Efter middagen delade vi in oss i fyra lag och körde sexkamp. Det var verkligen teamwork. Alla var ruskigt taggade och samarbetade jättebra. Det var både kluriga och akrobatiska övningar. Avslutningsgrenen var att varje lag fick ett papper med olika uppdrag de skulle klara av och visa upp för ledarna. De var så uppspelta och ivriga att vinna att det fanns ingen hejd. Underbart!

Sedan var det pyjamasträning. Alltid lika roligt. Nallarna for i luften lika mycket som tjejerna. Innan läggdags blev det popcorn och prisutdelning från sexkampen. Inga problem för gymnasterna att somna sedan. Efter några varv med sovsäckslöpning så somnade alla riktigt fint.

Finfrukost klockan åtta på morgonen efter att alla plockat ihop sina grejer. Sen gick förmiddagen supersnabbt. Vi hann med några stationer på redskapen och efter det körde halva gruppen fristående medan andra halvan lekte lite på tumblinggolvet.

Vi avslutade alltihop med att käka lite bullar och kakor tillsammans i cafeterian.

Tack alla gymnaster och ledarkompisar för ett superkul läger och tack också föräldrarna för att ni fixat så fint! :)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>