Träning 10 februari 2013

Idag hade vi en rolig träning. Jenny P började med att prata med gymnasterna om Mini DM. Tjejerna har många bra funderingar och frågor. När vi sedan satte igång att träna märktes det att vi hade pratat om tävlingen. De verkade lite extra taggade och gjorde verkligen sitt bästa. Vi delade upp oss i grupper och övade lite olika saker. Trampolin, hopp, fristående och tumbling. Efter passen samlade vi ihop alla och strömmade på de övningar vi funderar på att köra på tävlingen. Vi filmade och skrev upp hur det gick för tjejerna på de olika övningarna. Det är ganska svåra övningar och det finns mycket kvar att jobba på men det kändes ändå som att det är lite på gång. Vi är på rätt väg när tjejerna verkligen kör på och försöker på alla övningar som de gjorde idag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>