Jullovsträning 29-30 december 2012

För att inte glömma bort hur duktiga vi är, körde vi två dagar tuff men trevlig träning, mitt under jullovet. Det tog några varv för tjejerna att vakna till och de första lopphoppen på luftgolvet var ganska slitsamma men snart var de tillbaks till full fart igen. Vi körde lite stationer med förövningar, ganska mycket saltostäm och den obligatoriska styrkan förstås, men mycket av tiden gick åt till färdiga övningar. Handvolter, flickisar, flera flickisar och så la vi på salto efter flickisarna också. Vi la också mycket tid på frivolter  och volter med halv skruv. På tumblingen fortsatte vi att öva på pikvolt till hjulning med full fart.

Tänk vad mycket som har hänt det här året. Det är ju riktigt avancerade övningar som tjejerna är uppe på nu. Kul att de är så tuffa och antar alla utmaningar som vi ställer dem inför. Det märktes att de hade kul de här två dagarna. På lunchrasterna var det full fart uppe på läktaren där de satt och åt. Cajsa kände sig tvungen att svara ärligt när vi frågade om de skötte sig där uppe och sa nåt i stil med att de tog det lite halvlugnt. :)

Kerstin hade lagt på lite extra moment på friståendet och tjejerna var ivriga att berätta om nyheterna med “gorillapositioner” och allt.

Vi avslutade de två dagarna med en spontanuppvisning för föräldrarna och alla tjejerna tillsammans fick Starke Adolf den här gången.

Gott nytt år allihopa! Vågar knappt tänka på hur vassa tjejerna kommer att vara nästa år vid den här tiden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>