Tomteträning den 15 december 2012

Terminens sista träning var en tomteträning! Nästan alla var klädda i rött med tomteluva på huvudet, jättefina! Vi började träningen med jullekar och juldanser, det var jättekul! En höjdpunkt var när Martin skulle krypa genom tunneln av gymnaster, trångt blev det! Jungfru skär/Karusellen var bra konditionsträning upptäckte vi! :)

Sedan tränade vi på några roliga stationer: salto ned från plint, överslag på bord/pegasus till stående och flickis-stäm från kil på luftgolvet. Efter det ställde vi ledare ut oss vid trampetten (utan bord), luftgolvet (utan kil), tumblinggolvet och saltostationen. Tjejerna fick välja fritt både bland stationerna och vilka övningar de skulle göra där. Jättekul, många utmanade sig själva, kul! Vi fick se många köra flickis-flickis och handvolt, till och med handvolt-frivolt på luftgolvet. Pikvolt-hjulning körde många på tumbling också.

Tävlingsdags! I handståendetävlingen ställde flera ledare upp till gymnasternas förtjusning. Det slutade med att av sex finalister var fyra ledare. Det blev en hård slutstrid mellan Jenny H och Nellie, där till sist Jenny H vann. Grattis! Vi tävlade också i att stå i brygga och vippsittande.

Våra otroligt duktiga, roliga och snälla gymnaster fick sedan varsitt julkort med en personlig hälsning om vad de gjort bra och klarat under terminen och vad vi uppskattar hos dem. Vi läste upp dem högt och även ledarna fick hälsningar!

Sist hade föräldrarna gjort pepparkakor med tjejernas namn på och gott fika, tack för det och tack för en jätterolig termin! Nu tar vi jullov, men kan inte låta bli att köra ett dagläger på lovet. Stort tack för presenten till oss ledare!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>