Träning den 21 oktober 2012

Dags för söndagsträning igen! Tre timmars gymnastik, bättre än så blir det inte! Vi började med att dela in oss i två grupper. Ena gruppen tränade överslag till liggande och andra gruppen tränade på det nya friståendet. Sedan bytte vi. Efter fruktpausen tränade vi grupperade och pikerade frivolter och de matta-varv vi ska tävla med på Järfälla Trupp Cup om några veckor. Sedan var det dags för strömträning med alla på tumbling. Det ser jättebra ut, alla är så duktiga! Flera nya fick plinga för rondat-flickis på tumbling till hård landningsbädd. Förra veckan fick Liv Starke Adolf, och under veckan hade hennes mamma sytt en JG-jacka åt honom, jättefin! Den här träningen fick Lisen Starke Adolf, bra jobbat! Tjejerna är fokuserade och tränar hårt, vilket ger resultat. Roligt!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>